Dragi credincioşi, conform unei tradiţii mai vechi, şi la începutul anului 2017 preoţii vor vizita membrii parohiei pentru a face rugăciuni împreună, dar şi pentru a implora binecuvântarea lui Dumnezeu asupra familiei, locuinţei şi locurilor în care dumneavoastră vă desfăşuraţi activitatea.

Pentru ca acest moment să fie într-adevăr unul de bucurie şi de cunoaştere, vă punem la dispoziţie programul după care vom face aceste vizite. Avem speranţa că veţi reuşi să vă programaţi în aşa fel timpul, încât să găsim toată familia acasă. Dacă mai sunt şi alte familii care s-au mutat de curând pe teritoriul parohiei noastre sau familii care doresc să le vizităm, venim cu rugămintea de a anunța la parohie.

Eventuala lipsă a banilor să nu fie un motiv de a refuza primirea preotului și sfințirea locuinței. Vă dorim, în continuare, un timp binecuvântat de pregătire pentru sărbătoarea Naşterii Domnului.

Programul liturgic pentru zilele de Crăciun, precum și programul sfințirii caselor poate fi vizionat aici și descărcat de aici Program Craciun 2017 – Verso