09univ06s

Sâmbătă, 30 septembrie, ne-am adunat cu mic cu mare, toţi tineri şi voioşi, în biserica noastră şi am petrecut câteva ore cu totul speciale, ÎMPREUNĂ. Întâlnirea a marcat şi începerea unui nou an şcolar/universitar.

Primul moment al programului a fost adoraţia Preasfântului Sacrament. A fost, cred, momentul în care ne-am simţit cu adevărat legaţi unul de altul, toţi în acelaşi gând şi simţire. Un pas mic… dar sigur!

Adoraţia a fost urmată de Liturghia pregătită cu mult entuziasm, tot de noi, şi celebrată de părintele vicar. La ofertoriu am prezentat Domnului toate bucuriile, preocupările şi grijile noastre şi l-am rugat să ne însoţească şi să ne ajute să facem alegerile cele mai bune in viaţă.

Suntem la vârsta la care avântul tinereţii ne poate face să ne pripim în luarea deciziilor potrivite.

Întâlnirea noastră a fost marcată şi de un moment festiv, o petrecere, la subsolul bisericii.

09univ11sÎntr-un moment de respiro, între horele ce s-au încins încă de la început, am organizat un „duel” între liceeni si studenţi, care s-a încheiat la egalitate. Proba „întrebărilor ieşite din comun” a propulsat echipa liceenilor, „ştrumfilor”, la o diferenţă de un punct înaintea studenţilor, „tămâie”. Aceştia din urmă, însă, au egalat la proba „scaunelor”. Fiecare s-a simţit mai împlinit şi s-a încărcat cu energie pozitivă şi mai mult entuziasm pentru luna în care tocmai am făcut saltul împreună!

Sperăm că această întalnire a fost începutul dintr-o serie lungă…

Cristina Albert

[nggallery id=50]