1029invat09s

Duminică, 29 octombrie 2006, 15 copii şi 5 animatori din Parohia „Sf. Anton de Padova” Iaşi au răspuns invitaţiei Preasfinţitului şi au participat la Liturghia pontificală de la 09.15 celebrată în catedrala romano-catolică cu ocazia încheierii Seminarului de Formare a Formatorilor.

Ne-am adunat cu toţii în faţa bisericii la ora 8.00, iar după 15 minute am pornit pe jos până la catedrala din mijlocul oraşului. Copiii din parohia noastră s-au alăturat corului copiilor de la catedrală şi au animat Liturghia prin cântece vesele şi voie bună.

La întoarcerea spre casă, deşi semne de oboseală se regăseau pe chipurile multora dintre ei, au decis să facă un popas într-un parc pentru a se destinde. Dinamismul copiilor şi disponibilitatea animatorilor s-au resimţit în toate jocurile pe care le-au făcut, iar „repertoriul” de cântece a înveselit şi mai mult atmosfera.

Zâmbetul de pe buzele tuturor şi dorinţa copiilor, în special, de a mai organiza o asemenea ieşire sunt dovada faptului că fiecare a avut numai de câştigat în urma acestei experienţe.

Adriana Doboş

[nggallery id=52]