1219conc01sTinerii din parohia noastră, conduşi de domnul Mihai Lucaci, au oferit marţi, 19 decembrie, după Liturghia de seară, un minunat concert de colinde. Acompaniamentul muzical a fost susţinut de instrumentişti de la orchestra Filarmonicii, Operei Nationale, şi de la Colegiului Naţional de Artă. La orgă a acompaniat domnul Octavian Bişoc.

După ce încă din luna noiembrie au început pregătirile pentru concert, tinerii din parohia noastră au oferit celor dragi o seară de vis în biserica parohială.

1219conc02sAplauzele, numărul credincioşilor şi bucuria de chipurile lor dau mărturie despre frumuseţea colindului, calitatea interpretării lui şi profunzimea mesajului pe care îl transmite.

Repertoriul a inclus cântece precum: Rorate, Voi ceruri vă-nduraţi, Gazde mari, Floricica, In questa notte splendita, Leru-i ler, Isus, Florile dalbe, Adeste Fideles, The First Noel, Colindul clopoţeilor, Suita de Anul Nou.

După ce în finalul concertului părintele paroh a adresat câteva cuvinte celor prezenţi, i-a invitat pe „tinerii artişti” la subsolul bisericii la un „pahar cu vin fiert şi o prăjitură”.

1219conc03sÎi felicităm pe toţi cei care au trudit la realizarea acestui concert, în frunte cu domnul Mihai Lucaci, şi le mulţumim pentru că ne-au oferit această ocazie inedită şi sperăm ca şi în viitor să ne încânte prin colindul lor.