1222copii08sCopiii şi-au rezervat şi ei două jumătăţi de zi pentru colindat. Vineri, 22 decembrie 2006, au pornit la colindat, îndreptându-se spre Bucium, unde momentul culminant l-a constituit colindatul la Casa de Bătrâni. Ziua s-a încheiat cu un colind adresat preoţilor din parohie, pe terasa din faţa casei parohiale. Ca răsplată au primit suc, prăjituri şi o „iconiţă”. A doua zi, sâmbătă, au colindat pe la casele lor.

1222copii24sÎncurajaţi şi sprijiniţi cu multă dragoste de către animatori, copiii au reuşit să organizeze un frumos spectacol de Crăciun, pe care l-au prezentat credincioşilor şi celor dragi lor, marţi, a doua zi de Crăciun, după Liturghia de la ora 9.00. Spectacolul s-a intitulat „Deschide uşa!” şi a încercat să surprindă durerea şi suferinţa pe care o resimt cei care închid uşa lui Cristos care ar dori să intre şi în viaţa lor.

A sosit cu această ocazie şi venerabilul Moş Crăciun care şi-a arătat încă o dată generozitatea, împărţind copiilor multe-multe-multe dulciuri.

[nggallery id=63]