1231rev08sTrecerea dintre ani este marcată în mod tradiţional prin diferite manifestări ce exprimă dragostea şi comuniunea dintre oameni.

La biserică, Revelionul a fost marcat în primul rând prin rugăciune. La ora 11.50, cei trei preoţi care slujesc în comunitatea noastră au ieşit la altar şi s-au rugat împreună cu credincioşii prezenţi pentru un an mai bun şi plin de realizări. Aceasta, după ce pe parcursul zilei de 31 decembrie 2006 i-au mulţumit Domnului pentru tot ce au primit în anul 2006.

061231revÎntre timp, seara, urătorii au ajuns şi sub geamurile parohiei. Între grupurile venite amintim aici grupul tinerilor. Aceştia, după ce au exprimat gândurile şi dorinţele lor în formă de urătură, au coborât la subsolul bisericii unde au început petrecerea. Ea a fost întreruptă de rugăciunea de la miezul nopţii, când au mers cu toţii în biserică. După ce s-au rugat, în curtea bisericii au cântat şi dansat „Oda Bucuriei”, a cărei melodie răsuna puternic în boxele de pe terasa casei parohiale, şi au desfăcut şampanie în jurul focului pregătit special pentru „tradiţionalul cârnaţ” oferit de părintele paroh.

Petrecerea a continuat la subsol, iar unul dintre momentele de vârf al nopţii a fost atunci când părintele paroh a adus un tort uriaş…. din care au mâncat toţi şi a mai şi rămas.

1231rev13sÎn ziua de Anul Nou, membrii corului mare şi comitetul bisericii au fost chemaţi la un pahar cu vin şi la o prăjitură la subsolul bisericii. Una dintre coriste, în numele credincioşilor i-a urat pe preoţii parohiei. Din urătură reieşea dorinţa tuturor ca lucrările la biserica noastră să se încheie cât mai curând.

[nggallery id=65]