001bingoO surpriză deosebită i-a aşteptat pe copiii care au participat duminică, 7 ianuarie 2007, la Liturghia lor de la ora 9.00. După ce în timpul Sfintei Liturghii ei au cântat şi s-au rugat, au coborât apoi la subsolul bisericii unde s-a desfăşurat jocul Bingo.

Iniţiatoarea acestui eveniment a fost sora Lucia din Congregaţia Surorile Divinei Providenţe din Iaşi. Ea este prezentă în fiecare sâmbătă la întâlnirile pentru cateheză ale copiilor, unde, împreună cu animatorii, se implică în buna educare şi creştere umană, dar mai ales spirituală a acestora.

Premiile acestui concurs au constat în mai multe articole de îmbrăcăminte. Părintele paroh şi-a făcut simţită prezenţa oferind participanţilor prăjituri delicioase.

Alte şi alte surprize noi şi frumoase îi aşteaptă pe copii în duminicile acestui an. Pentru a se bucura de ele şi pentru a fi într-adevăr „surprize” îi aşteptăm să participe duminică de duminică la Liturghia lor, de la ora 09.00, precedată de repetiţia cântecelor pentru sfânta Liturghie, la ora 08.30, şi, bineînţeles, la cateheza de sâmbătă, de la ora 13.00.