05martisoare01Mai mult de 100 de mame au primit duminică, 4 martie, după Liturghia copiilor mărţişoare din partea copiilor. Aceste mărţişoare au fost confecţionate chiar de cei mici în cadrul întâlnirilor săptămânale de sâmbăta, ora 13.00.

Un moment cu totul deosebit l-a constituit programul artistic pregătit de copii mamelor. După Liturghie, ei s-au aşezat pe treptele din faţa altarului, de unde au recitat poezii şi au cântat pentru cele ce le-au dat viaţa. Naturaleţea şi gingăşia lor au făcut să se scurgă lacrimi pe obrazul multor mame prezente în biserică. Ele au putut înţelege că cel mai frumos mărţişor pe care l-au primit în viaţa lor este chiar „copilul” lor.

05martisoare02După-amiază, la ora 15.00, o parte dintre copii s-au adunat din nou pentru a merge să împartă mărţişoare bătrânilor din Casa de Bătrâni „Bucium”. A fost un moment deosebit, bătrânii, la rândul lor, recitând şi ei poezii.

Felicitări tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui moment, în special animatorilor, sorei Lucia şi organistului.

La toate Sfintele Liturghii din această zi, tinerii din parohia noastră în colaborare cu Caritasul diecezan au vândut flori la uşa bisericii, fondurile obţinute urmând a fi folosite în scopuri caritabile.

[nggallery id=69]