08dezbaterealcoolÎn după amiaza zilei de sâmbătă, 8 martie 2008, la subsolul bisericii a avut loc o dezbatere despre fenomenul alcoolismului, prevenirea şi combaterea sa. Este limpede pentru toţi că una dintre problemele cele mai grave cu care se confruntă familia în prezent este tocmai acest flagel al alcoolismului.

Deşi cei adulţi nu s-au îngrămădit să participe la întâlnire, tinerii, în număr de aproximativ 30, au participat activ la discuţia la care au fost provocaţi de cei doi invitaţi speciali: Ramona Ciobanu şi Ioana, asistenţi sociali şi responsabili la centrul de dezalcoolizare ce funcţionează pe lângă Casa Surorilor Providenţei din Iaşi. În cadrul întâlnirii, tinerii au avut ocazia să înţeleagă cum poate deveni cineva dependent şi care este atitudinea cea mai potrivită faţă de cei care au devenit deja alcoolici.

Pentru cazuri concrete şi pentru alte probleme, cei interesaţi se pot adresa la următoare adresă: Asociaţia Cluburilor Alcoolicilor în Recuperare (ACAR), Str. Ştefan O. Iosif, nr. 2. Iaşi, tel. 0232-228204 (Ramona Ciobanu – tel. 0741-218646).

[nggallery id=96]