14fidelicoristiDuminică, 6 aprilie 2008, la sfârşitul Liturghiei de la ora 9.00, membrii corului copiilor din comunitatea Sf. Anton de Padova au primit un cadou simbolic în semn de recunoştinţă pentru participarea constantă şi intensă la repetiţiile de la cor.

Sfânta Liturghie din această duminică, celebrată special pentru copiii din parohia noastră, părea să nu se deosebească prea mult de duminicile anterioare. La aceeaşi oră matinală, mulţi ar fi preferat să-şi prelungească somnul până spre ora amiezii ori ar fi rămas în faţa televizorului să urmărească desene animate sau programul favorit, însă coriştii juniori s-au trezit la timp pentru a ajunge cu jumătate de oră mai devreme să repete cântecele care aveau să anime Liturghia. De această dată, însă, erau foarte nerăbdători şi curioşi să afle ce surpriză a fost pregătită pentru ei.

Astfel, la sfârşitul sfintei Liturghii, pr. vicar i-a rugat pe toţi copiii să rămână în biserică, iar, după cântecul de încheiere, a înmânat coriştilor diplome de merit şi ciocolată, în semn de recunoştinţă pentru entuziasmul, bucuria şi disponibilitatea participării în fiecare sâmbătă la ora 12.00 şi duminică, începând cu ora 8.30 la pregătirea şi animarea Liturghiei de la ora 9.00. Iată numele celor premiaţi:

Vocea I :
1. BARTICEL Monica
2. DANCĂ Ioana
3. DĂMĂTĂR Eliza
4. DĂMOC Beatrice-Ioana
5. HARALAMBIE Lucia
6. MALANCIUC Lysa
7. PĂULEŢ Simona
8. SIMION Andreea-Paula
9. TIBA Alexandra
10. TIBA Izabela

Vocea a II-a:
1. BARTICEL Răzvan
2. CUCUTEANU Robert
3. GHERGHELUCĂ Edy
4. GÎRLEANU Sergiu
5. JALBĂ Marius
6. JALBĂ Paul
7. LUCĂCEL Vlad
8. MACOVEI Andrei

Cine cântă se roagă de două ori!

La finalul acestui moment, toţi copiii prezenţi au primit îndemnul de a se alătura grupului coriştilor în fiecare sâmbătă şi duminică la repetiţii, iar părintele paroh le-a oferit o prăjiturică pentru a-şi îndulci ziua.