La subsolul biserii noastre, sâmbătă, 29 noiembrie 2008, a avut loc Carnavalul Copiilor. Au dansat şi au participat la câteva probe pe echipe soldate cu premii deosebite mulţi copii din parohie.

Sărbătoare mare a fost în ziua de 29 noiembrie 2008 începând cu ora 13.00: copiii din Parohia Romano-Catolică „Sf. Anton de Padova” au participat la un carnaval special relaizat pentru ei. Toată distracţia s-a desfăşurat la subsolul bisericii.

Totul a început cu o rugăciune, apoi şi-au făcut apariţia pe „scena” carnavalului spidermani, ţigăncuşe, mascaţi, spiriduşi, fantome, vagabonzi, precum şi un şoricel, Scufiţa Roşie, Zorro, vrăjitorul din Oz, Barby Girl, Clovnul. Juriul, alcătuit din animatori, a trebuit să delibereze trei câştigători la categoria cel mai bine costumat copil. Premiaţii au fost: Izabela – costumată în ţigăncuşă, Marius – costumat în spiderman, şi Andrei – costumat în Vrăjitorul din Oz.

În timp ce copiii dansau, au fost grupaţi în două echipe pentru o mai bună desfăşurare a probelor ce urmau. S-au format astfel două echipe: galbenă şi albastră. La prima probă, proba curiozităţilor, echipele au făcut egalitate. Însă, la următoarea probă, proba cu ghicitori, câştigătoare a fost echipa în galben. Scorul a fost iarăşi dat peste cap, deoarece la proba întrebărilor din campus şi despre religie, echipa albastră a fost cea care a câştigat. Toţi copiii s-au descurcat şi au fost răsplătiţi cu dulciuri.

A urmat o probă de dans. Toate perechile au dansat foarte frumos, însă numai o pereche a câştigat. În ciuda faptului că era o pereche formată din băieţi, aceştia au reuşit să se descurce până la sfârşitul probei, şi astfel să câştige. Răzvan şi Robert au fost cei care au primit de la Domnul Clovn un premiu foarte gustos.

Până la sfârşitul Carnavalului, copiii au dansat câteva bansuri. Carnavalul s-a terminat cu o rugăciune spusă împreună: copii, câţiva părinţi, preotul vicar şi animatorii.

Andreea Gheţ