Pentru a-l patrulea an consecutiv tinerii din parohia noastră au organizat în biserică un concert de colinde cu ocazia Naşterii Domnului. Au fost doisprezece colinde sub bagheta lui Andrei Doboş şi acompaniamentul la orgă al doamnei I. Arva în ziua de vineri, 19 decembrie, la ora 19.00, în prezenţa preoţilor şi a credincioşilor din parohie.

Nici frigul şi nici febra consumistă a cumpărăturilor nu i-a putut ţine pe tineri departe de lumea colindelor. Nu doar pentru a continua o tradiţie, cât mai ales din dorinţa de a manifesta în exterior bucuria pe care o sărbătoare precum Crăciunului o produce în inima fiecărui creştin, tinerii din parohie s-au organizat pentru a prezenta tuturor un fascinant concert.

Deşi era frig, iar afară se lăsase întunericul, în biserică au venit mulţi credincioşi dornici să guste din farmecul şi frumuseţea colindelor. Între ei părinţii, rudele şi prietenii concertanţilor. Nu puteau lipsi părinţii spirituali ai comunităţii, în frunte cu pr. Iosif Comoraşu.

Încântat de sunetele măiastre auditoriul a explodat în aplauze, iar o creştină din biserică a oferit coriştilor flori. E un semn că munca şi strădania lor au fost apreciate. Prin cântarea lor inima celor prezenţi a tresăltat de bucurie şi cel puţin pentru câteva minute bune s-a îndreptat spre Dumnezeu.

Colindele propuse spre audiţie

1. Rorate

2. Noua azi ne-a rasarit

3. O noapte minunata

4. Ingerii canta-n coruri

5. Fii slavit Isuse

6. Leganelul lui Isus

7. Se preumbla Maica Sfanta

8. Inchinarea pastorilor

9. Pe cararea serpuita

10. Wrod nocnej ciszy

11. Praznic luminos

12. Adeste fideles

Pr. Petru Tamaş