În toamna anului trecut mai mulţi tineri au început un curs de chitară. Unul dintre credincioşii parohiei, Anton Luca, s-a oferit să-i iniţieze pe cei care doresc în arta folosirii chitarei. Cursurile s-au încheiat la mijlocul lunii martie, urmând posibilitatea de aprofundare pentru toţi cei care doresc.

Mulţi au fost cei care în toamna anului 2008 s-au înscris la acest curs. Între timp însă au fost destui şi cei care l-au abandonat, ceea ce demonstrează că pentru a cânta la chitară e nevoie de pasiune, voinţă, perseverenţă şi puţin talent. Prin grija maestrului „Tony” cei care au dorit într-adevăr să înveţe a mânui bine chitara au avut ocazia să înveţe multe dintre tainele acestui instrument.

O persoană care cântă la chitară adună repede în jurul său pe alţii, la fel câţiva tineri care încep să cânte. Muzica întotdeauna comunică, descoperă noi orizonturi, face să se nască emoţii, să creştem, rupe izolarea, conduce la a fi împreună cu alţii. (Prefaţă, Cântă cu noi, Ed. Presa Bună, 2004, p. 4)