Două fetiţe din parohia noastră, Maria-Luisa Andrici şi Francesca Giurgilă, au scos cd-ul „Să dăruim iubire” cu cântece pentru Paşte, iar fondurile obţinute din vânzare vor fi direcţionate integral către operele misionare din Kenya. Preţul de vânzare este de 20 lei.

„Să dăruim iubire…” este, pe lângă titlul CD-ului, şi un mesaj de speranţă şi solidaritate adresat tuturor oamenilor de bunăvoinţă şi iubitori de muzică. Fondurile care vor proveni din vânzarea acestui CD vor fi destinate operelor misionare din Kenya. Să nu uităm că şi copiii din această ţară vor să zâmbească, să trăiască o adevărată copilărie. Să nu rămânem indiferenţi la situaţia dificilă a acestora şi să le aducem pe chip o rază de speranţă şi bucurie. Achiziţionând acest CD se contribuie puţin la alinarea suferinţelor multora dintre copiii din Kenya aflaţi în dificultate.

Melodiile aflate pe acest CD sunt:

  1. Eli lama Sabahtani?
  2. Vreau să-ţi cânt Isuse
  3. Oggi splende la luce
  4. Inima mea tresaltă
  5. Un mondo migliore
  6. Din-diridong
  7. Primăvara
  8. Fiore di maggio
  9. Cântec pentru papa

Înregistrările au fost realizate în Studioul „Art Productions” din Iaşi. Muzică şi text – Matilda A.G. (melodiile 1-7, 9) şi Fabio Concato (melodia 8), iar inginer de sunet este Silviu Iuraşcu.

Liviu Crişmaru