În Joia Mare, în biserica noastră parohială s-au organizat momente adoraţie. Între orele 20.00-22.00 credincioşii s-au rugat cu fervoare Sfintei Euharistii reflectând la sufernţele Mântuitorului.

Joia Mare a fost pentru credincioşii din comunitatea noastră, o zi plină de recunoştinţă faţă de Isus din sfântul Sacrament. Totul a început la ora 20.00 cu cei mai mici, copiii, la ora 21.00 au continuat tinerii din parohia noastră, iar la ora 22.00 credincioşi de toate vârstele.

Copiii, tinerii, credincioşii de toate vârstele s-au rugat intens pentru unitatea în familii şi în întreaga lume, pentru reuşite la examene, pentru cei care au părăsit această lume în speranţa învierii şi pentru toate problemele ce ne macină sufletul şi mintea.

Fiecare persoană prezentă a avut de rostit câte o rugăciune, cu voce tare sau doar în gând, meditând la suferinţa Domnului nostru Isus Cristos. Nu au lipsit de la această adoraţie cântecele divine ce au răsunat în toată biserica, chiar dacă orga nu i-a acompaniat.

Împăcaţi cu gândul că rugăciunile ne-au fost ascultate, ne-am îndreptat fiecare spre casele noastre aşteptând, împăcaţi, marea zi a Învierii.

Andreea Gheţ