Sfinţirea şi inaugurarea Librăriei „Sf. Anton de Padova”-Iaşi

DSC06536Parohia Romano-Catolică „Sfântul Anton de Padova” Iaşi (cartierul Dacia) cu sediul în Iaşi, str. Tabacului, nr. 2, prin Pr. Paroh Iosif Comoraşu vă aduce la cunoştinţă faptul că duminică, 30 august 2009, va fi sfinţită şi inaugurată Librăria „Sf. Anton de Padova” din incinta acestei instituţii.

Ceremonia de sfinţire şi deschidere oficială a acestei noi librării va avea loc la ora 11:00 şi sunt aşteptaţi reprezentanţi ai principalelor edituri şi librării creştine din Iaşi. Se vor alătura diverse oficialităţi locale şi numeroşi credincioşi din Iaşi, aparaţinând Parohiei „Sf. Anton de Padova” şi nu numai.

DSC06539Menţionăm că această ceremonie de sfinţire şi inaugurare a acestei Librării încununează eforturile de doi ani de zile de când au fost începute lucrările. Cei interesaţi pot găsi aici, începând cu această zi, oferta de cărţi, reviste sau alte materiale religioase din partea editurilor creştine catolice recunoscute, dar şi alte diverse materiale, haine liturgice, obiecte religioase sau de cult. De asemenea va exista în perspectivă posibilitatea deschisă publicului larg de a avea acces la telefon, fax, xerox sau internet.

Vă aşteptăm!

Pr. Iosif Comoraşu,

Paroh