Am avut ocazia să-i încântăm pe cei ce ascultă duminică dimineaţa Sfânta Liturghie de la Radio Iaşi. Acest lucru s-a putut întâmpla o dată în data de 20 iunie 2010 şi încă o dată pe data de 27 iunie 2010.

Ne-am trezit duminica dimineaţa şi am pornit la drum spre catedrala din Centru cu un singur scop: gândul nostru era de a-i bucura cu cântecele noastre pe cei ce din motive de sănătate nu pot ajunge la slujbă. Ca dirijor l-am avut pe părintele vicar Claudiu Budău, iar ca organist pe Andrei Doboş.

Liturghia din duminica zilei de 20 iunie 2010 a fost celebrată de părintele Benone Lucaci, iar corul a fost format din tinerii parohiei noastre. Cântecele au fost atent selectate astfel încât cei ce ascultau slujba de la Radio Iaşi să aibă parte de o solemnitate frumoasă.

În duminica de 27 iunie 2010 Sfânta Liturghie a fost prezidată de către părintele paroh Alois Farţadi. S-au cântat cântecele de la hramul bisericii noastre, celebrat în ziua de 13 iunie 2010, de aceea corul a fost unul mixt, de tineri şi adulţi.

Liturghiile de la radio sunt un bun prilej de a asculta Cuvântul Domnului, de aceea şi cântările trebuie să fie plăcute auzului, fiind întotdeauna diversificate de fiecare cor în parte.

Andreea Gheţ

[nggallery id=125]