În data de 12 septembrie 2010 s-au desfăşurat două evenimente în viaţa parohiei noastre: tinerii au cântat la radio, iar copii au participat la o frumoasă liturghie pentru noul an şcolar ce abia a început.

Dis de dimineaţă, grupul de tineri din comunitatea parohiei Sfântul Anton de Padova din Iaşi au participat, din nou, la liturghia de la Radio Iaşi. Pregătirile au fost intense deoarece a fost ultima prezenţă a tinerilor, la radio, din acest an. Nu ne rămâne decât să exersăm până anul viitor când probabil vom mai cânta.

Cu ajutorul părintelui vicar Ionuţ-Eremia Imbrişcă, al organistului Andrei Doboş şi al dirijorului Ioan Oancea am reuşit să cântăm pentru cei ce au stat acasă şi au ascultat Sfânta Liturghie la radio. După slujba de la radio tinerii au rămas şi la liturghia copiilor de la noi din parohie pentru că se anunţase a fi una specială.

Numeroşii copii prezenţi la slujbă au cântat frumos, s-au rugat pentru un nou an şcolar mai uşor şi cu mai multe rezultate bune. Noi tinerii le-am susţinut rugăciunile şi cântecele, sperând ca activităţile ce le vom desfăşura împreună să fie cât mai plăcute şi atractive.

Duminica s-a încheiat cu participarea la un concert folk în centrul oraşului.

Andreea Gheţ

[nggallery id=135]