Colindele încep să se audă peste tot: la radio, prin magazine, prin mijloacele de transport, la unele concerte susţinute în scop caritabil sau numai pentru a fi ascultate. Însă nu toţi primesc cum se cuvine mesajul transmis de colinde probabil din cauza problemelor cu care se confruntă.

De aceea, noi tinerii parohiei „Sfântul Anton de Padova” din Iaşi ne-am gândit şi la cei care nu au parte de un Crăciun aşa cum se cuvine. Venim în ajutorul lor prin cântările noastre, dar apelând şi la bunătatea dumneavoastră.

Vine Crăciunul şi am vrea ca bucuria Naşterii lui Isus să fie simţită şi în inimile celor ce nu reuşesc acest lucru din diferite cauze. De aceea vă întrebăm: „NE PRIMIŢI CU COLINDA?”. Această campanie se va desfăşura în zilele de 22 şi 23 decembrie 2010.

Tinerii parohiei vor merge cu colinda pe la casele celor ce doresc să dea o mână de ajutor, pentru a strânge fonduri necesare achiziţionării de produse alimentare, pe care ulterior să le împartă celor ce au nevoie. Tot ce trebuie să faceţi e să anunţaţi la biroul parohial dorinţa de a-i primi cu colinda pe la casele dumneavoastră.

Dar înainte de această campanie vă pregătim şi o seară de colinde dintr-un vast repetoriu. Chiar în biserica noastră va avea loc un Concert de colinde susţinut de tinerii parohiei, în data de 21 decembrie 2010, într-o zi de marţi, după liturghia închinată patronului nostru, Sfântul Anton de Padova.

Fie ca toate eforturile noastre de a fi mai buni să dea roade în aceste zile care au mai rămas, ca la venirea Pruncului Isus să fim curaţi şi pregătiţi să-L primim aşa cum se cuvine. Şi nu uitaţi că fiecare faptă bună va fi răsplată în cer!

Andreea GHEȚ

[nggallery id=147]