tn_207Mergeţi şi fiţi şi voi lumina! Mergeţi şi păstraţi cu voi lumina lui Cristos!

La îndemnul echipei Caritas Iaşi, „Aprinde o stea pentru comunitatea ta!”, am răspuns si noi, copiii si tinerii parohiei “ Sf. Anton de Padova” Iaşi, prezenţi fiind sâmbătă, 12 noiembrie 2011, la cea de-a cincea ediţie a campaniei „Un milion de stele”.

Dupa cateheza de la ora 15.00, copii impreuna cu animatorii si părintele Ionuţ Imbrişcă am pornit spre Piaţa Unirii, locul unde s-a desfăşurat Campania “Un million de stele” pentru a ne alătura rugăciunii pentru persoanele aflate in dificultate. Aici ne-am întâlnit cu tinerii parohiei noastre care au venit la acest eveniment de la  momentul de formare organizat de Acţiunea Catolică.

Agenda evenimentului a presupus ceremonialul aprinderii lumânărilor de către voluntarii Centrului Diecezan Caritas Iaşi, urmat de cuvântările adresate celor prezenţi de către PS Petru Gherghel, pr. Egidiu Condac, director al asociaţiei, şi pr. Ioan Sârghie, din partea Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă”.

Evenimentul s-a incheiat prin  ceremonialul sfinţirii lumânărilor şi împărţirea acestora persoanelor prezente de către voluntari. La sfârşit am facut o poză de grup cu toţii pentru a avea amintire de la acest eveniment.

Carmen-Cătălina DIAC – responsabil parohial ACC

[nggallery id=175]