sftereza006Duminică 25 martie un grup de 40 de copii din parohia „Sf. Anton de Padova” din Iaşi au mers în vizită la parohia „Sf. Tereza a Pruncului Isus” din Iaşi, împreună cu pr. Ionuţ Imbrişcă, pr. Florin Sescu şi câţiva animatori.

 Motivul vizitei a fost acela de a-l însoţi pe Cristos pe drumul Calvarului în acest timp al Postului Mare. Programul a început la ora 14:00 la subsolul bisericii „Sf. Tereza a Pruncului Isus” unde pr. Marcelin Blaj ne-a pregătit o surpriză. L-a invitat pe domnul Lucian Darie, care a participat la concursul Vocea României pentru a interpreta câteva cântece. După acest moment cu toţii am mers în Biserică unde am participat la Calea Crucii care a fost animată de copiii de la parohia „Sf. Anton de Padova” din Iaşi.

După Calea crucii am ieşit afară unde am făcut o fotografie de grup, apoi copiii din cele două parohii au pregătit câte un scurt program artistic: câteva scenete, cântece şi jocuri. Momentul de joacă a fost cel mai bine gustat de toţi deoarece acolo copiii au reuşit să se exprime în largul lor.

La final am primit o amintire de la copiii de la „Sf. Tereza” urmând ca în timpul Pascal să vină ei în parohia noastră pentru a ne vizita.

A fost o zi deosebită în care l-am însoţit pe Cristos în acest timp al Postului Mare prin rugăciunile noastre. Le mulţumim părinţilor care ne-au ajutat să-i transportăm cu maşinile pe copii dintr-un loc în altul. Sperăm ca astfel de momente să fie cât mai dese pentru a trezi în mintea şi în inima copiilor dorinţa de a fi alături de Cristos.

 

pr. Ionuţ Eremia Imbrişcă

[nggallery id=198]