O poveste este un ZÂMBET. Zâmbetul este o petală de floare ce îți umple inima cu bucurie și bunătate, astfel, împreună cu copii din parohia noastră am plecat în căutarea unei povești sperând să provocăm cât mai multe zâmbete. Am organizat un carnaval de intrare în postul Crăciunului. Crăciunul este una din cele mai importante sărbători din an inspirând emoții mari și dăruind o iubire imensa și nesfârșită. Acest carnaval a urmărit să surprindă imaginația copiilor. Copii s-au costumat în diferite personaje și au fost cât se poate de energici. Au inspirat o bucurie de nedescris și au facut în așa fel incât să ne conducă spre o ploaie de zambete.

Parada costumelor a fost partea atractivă a acestui carnaval, copii au defilat pe categorii de vârste: clasele I-IV, clasele V-VII și clasele IX-XII fiind premiați câte 6 copii de la fiecare grupă, trei fete și trei baieti. Au fost premiați și cei care au fost cuminți.

Bansurile și dansurile au creat o atmosferă minunată ce i-a făcut pe copii să își descopere sufletul pur și gingaș de copil.

Jocurile pregătite cu multă atenție și seriozitate i-au cufundat pe copii în lumea unei povești fără plăceri, fără răutate, fără ură.

Împreună, simpatizanții și animatorii, sprijiniți de părintele paroh Alois Farțadi și îndrumați de părintele vicar Solomon Ovidiu-Ciprian au reușit să facă din aceasta zi, o bucurie pentru copii și în final să găsească adevărata poveste, o poveste reala care se numește Bucuria de a fii împreună.

Păuleț Simona-Ioana

[nggallery id=218]