Începând cu jumătatea lunii septembrie ne-am luat rămas bun de la vacanţă şi am reluat activităţile de la parohie, atât copiii, tinerii cât şi adulţii.

Copiii sunt aşteptaţi în fiecare sâmbătă, începând cu ora 14 pentru noi activităţi desfăşurate la subsolul bisericii. Animatorii împreună cu preoţii parohiei le-au pregătit o serie nouă de activităţi.
Sâmbătă, 5 octombrie 2013, copiii au realizat origami, dar şi în celelalte sâmbete sunt aşteptaţi la ateliere de teatru şi dans. La aceste ateliere se mai adaugă şi o repetiţie la cor pentru liturghia copiilor de duminică, de la ora 9, dar şi o cateheză realizată de animatori pe baza evangheliei din fiecare duminică. Nu vor lipsi nici jocurile.

Am reînceput repetiţia la cor pentru tineri de duminică, începând cu ora 16, înainte de liturghia tinerilor de la ora 17. Tot repetiţie la cor pentru liturghia tinerilor mai facem şi în fiecare vineri, după liturghia de la ora 18.
Duminică, 6 octombrie 2013, a avut loc deschiderea anului şcolar pentru liceeni, dar şi a anului universitar pentru studenţi. Tinerii s-au organizat şi au citit lecturi, rugăciunea credincioşilor şi au adus daruri la ofertoriu. Toate acestea pentru ca Duhul Sfânt să-i ajute, pe ei şi pe profesori.
După liturghia de duminică, Marilena Bartic, vicepreşedinte a asociaţiei „Vicenţiu de Paul” ne-a invitat pe noi tinerii să ne înscriem ca voluntari şi să ajutăm câţiva copii să-şi facă temele. Mai multe detalii le gasiţi la biroul parohial.
În fiecare luni, după liturghia de seară, tinerii sunt aşteptaţi şi la cateheză. Părintele vicar ne-a pregătit semestrul acesta câteva informaţii despre religiile lumii. Sunt aşteptaţi toţi tinerii doritori.

Adulţii au reluat şi ei repetiţiile la cor în fiecare marţi după liturghia de la ora 18. Duminică, liturghia de la ora 11, liturghia comunităţii, este pregătită de adulţi. Înainte de liturghie, la ora 10.15, corul se întâlneşte din nou pentru a face câteva repetiţii pentru cântece. Invităm persoanele care doresc să se implice în activităţile parohiale să participe la cele menţionate mai sus.

 

[nggallery id=236]