În perioada 20-27 octombrie 2013 s-au desfăşurat Zilele Acţiunii Catolice la nivel naţional.

În parohia noastră am început Zilele Acţiunii Catolice cu un rozariu făcut de tineri, duminică, 20 octombrie 2013. Un moment de rugăciune ce i-a unit pe tineri în faţa Sfintei Fecioare Maria.
Sâmbătă, 26 octombrie 2013, copiii au venit la cateheză ca în fiecare zi de sâmbătă, începând cu ora 15:00 şi au participat activ la momentul catehetic şi la jocurile pregătite de animatori. După o zi de joacă a urmat o zi de rugăciune.
Aşadar duminică, 27 octombrie 2013, copiii s-au adunat mai întâi în jurul lui Isus, la liturghia copiilor, apoi mai spre seară s-au adunat în jurul Sfintei Fecioare Maria şi au făcut Sfântul Rozariu. Toate aceste momente le-am făcut împreună cu preoţii parohiei, părintele paroh, Alois Farţadi şi părintele vicar, Ovidiu-Ciprian Solomon, fiind un bun prilej de a ne ruga pentru binele lumii.
Luna octombrie s-a încheiat, însă rugăciunile noastre către Mama noastră cerească nu ar trebui să se încheie. Fie ca Sfânta Fecioară Maria să ne ajute în continuare pe drumul nostru de mântuire.

[nggallery id=237]