Invităm toți copiii într-o călătorie imaginară printre stările noastre sufletești. Campusul dedicat copiilor va fi în perioada 10-17 iulie 2016 și se va desfășura atât la parohia noastră, cât și în deplasare la Poiana Micului (SV). 

Vino cu noi într-o călătorie nemaipomenită, în locul unde nimeni nu a mai fost până astăzi – mintea noastră! Descoperă povestea lui Riley, o fetiță care părăsește orașul său natal atunci când tatălui ei i se oferă o slujbă în San Francisco. Ca noi toți, Riley este ghidată în viață de emoțiile care trăiesc în sediul central din mintea ei. Pe măsură ce fetița și emoțiile ei se străduiesc să se adapteze vieții din San Francisco, activitatea din sediul central este dată peste cap de viața tumultoasă a orașului.

Duminică, 10 iulie, ora 9, va fi sfânta Liturghie de deschidere a campusului, iar după Liturghie va fi împărțirea pe grupe. Luni, 11 iulie, campusul se va desfășura în parohia noastră, iar marți, 12 iulie, după liturghia de la ora 7 vom pleca spre Poiana Micului unde vom sta până vineri, 15 iulie. Sâmbătă, 16 iulie, ne vom desfășura activitățile la noi în parohie, iar duminică, 17 iulie, vom încheia campusul cu sfânta Liturghie de la ora 9 și cu un spectacol susținut de copiii care au participat la campus.

Vă așteptăm, dragi copii să participați la acest campus pentru a învăța lucruri noi, pentru a vă face prieteni noi și pentru a întări relația voastră cu bunul nostru prieten, Isus. Înscrierile se fac la biroul parohial.

Afis campus copii 2016 mo