De câte ori oare nu privim cu neîncredere un nou drum ce ne așteaptă pașii? Emoții, spaimă, curiozitate sau entuziasm dar, mai presus de toate, speranța că la capătul drumului vom fi victorioși. Orice drum însă, oricât de lung și plin de obstacole ar fi, devine sigur, ușor și plăcut când nu suntem singuri, ci suntem ținuți strâns de mâna celui mai bun prieten. Căzăturile nu mai dor, căci nu cazi singur și e mult mai ușor să te ridici și să continui, deci reușita e garantată.

Întrucât noul an școlar trebuie să înceapă, duminică, 11 septembrie, invităm toți elevii din parohia noastră, să participe la sfânta Liturghie de la ora 9.00 când ne vom ruga pentru ca Dumnezeu să binecuvânteze copiii, părinții, bunicii, educatorii și profesorii în noul an școlar. Pentru a beneficia de harurile lui Dumnezeu, vă îndemnăm să vă spovediţi şi împărtăşiţi.

Ca pregătire pentru acest moment, invităm copiii în zilele de vineri și sâmbătă, 9 și 10 septembrie, să desfășurăm câteva activități cultural-educative, dar și distractive împreună. Astfel, începând cu ora 13.00 ne vom întâlni la parohie și apoi vom porni spre Palatul Culturii în ziua de vineri, respectiv Gradina botanică, în ziua de sâmbătă. Programul se va încheia după sfânta Liturghie de seară pe care o vor anima copiii; tot atunci va fi și ocazie de spovezi.

Vă aşteptăm (copiii) cu drag!!!

Andreea Ghergu

Inc de an scolar 2016 (1414x2000)