Pe data de 13 noiembrie 2016 subsolul bisericii noastre a fost plin de zâmbete și voie bună cu ocazia carnavalului pentru copii intitulat: „Goana după Isus”. Cine a dorit să facă puțină mișcare, s-a costumat într-un sfânt și a ales să fie prezent la carnavalul pregătit special pentru copii.

Cu mic cu mare ne-am adunat la ora 13 și am început distracția. Ne-am dezmorțit cu câteva dansuri energice și după a urmat momentul culminant: parada sfinților, unde copii au prezentat sfântul preferat în care au venit costumați.

Cu un juriu selectat în mod special, copii au avut succes. Din juriu a făcut parte: Carla’s Dreams, Antonia și Ștefan Bănică, ce au rămas impresionați de energia copiilor ce au dovedit-o pe parcursul a celor trei ateliere: Cuvinte din oameni, Ghicește cuvântul și jocurile: Zburătorul, X și 0 și fotbal de masă. Tot în cadrul carnavalului s-a desfășurat concursul „Dați un like” unde copiii au votat prin like-uri desenul considerat de ei cel mai frumos.

Timpul a trecut repede și ca la orice concurs am premiat câștigătorii, aceștia fiind bineînțeles toți copiii. Ne dorim ca de la acest carnaval copiii să ia ca exemplu modelele de comportament al sfinților pe care i-au reprezentat.

Fotografiile le puteți vizualiza aici.

Cornelia Anton