Duminică, 5 martie 2017, mamele parohiei noastre s-au bucurat de un spectacol susținut de micii vestitori ai primăverii. Serbarea a avut loc după liturghia copiilor de dimineață.

Odată cu primăvara și zâmbetul minunat al soarelui ce ne încălzește inimile, vine și o zi specială în care este sărbătorită ființa ce ne-a dat viață. Mama pentru noi este cea mai bună prietenă, cea mai iubitoare și atentă persoană ce are grijă de noi, cea care ne dă din puținul ei pentru fericirea noastră, ne dă puterea necesară pentru a trece peste clipele grele, dar și cea căreia trebuie să îi mulțumim în fiecare zi pentru existența noastră.

Pentru copiii parohiei noastre, mama este foarte importantă, de aceea aceștia au susținut un mic concert pregătit din toată inima și din tot sufletul. Copii au avut buna intenție de a încânta urechile ascultătorilor prin cântecele intonate cu dragoste și a ajunge la inima acestora cu ajutorul poeziilor recitate cu atenție. După cum zicea un copil la începutul momentului „Nu trebuie să existe o zi specială pentru a sărbători ziua acesteia… existența ei pe acest pământ trebuie sărbătorită în fiecare zi, prin orice gest mărunt de iubire. Să ne iubim mamele… căci ele ne vor binele și ne iubesc mereu.” Ea este primăvara noastră, ceea ce trebuie să iubim și să respectăm cel mai mult.

Le mulțumim preoților parohiei noastre că au făcut posibil acest eveniment, dar și animatorilor ce au fost alături de copilași în pregătirea spectacolului. Sperăm că am putut face această zi mai frumoasă alături de copiii parohiei noastre. La mulți ani tuturor mamelor!

Fotografiile le puteți vizualiza aici.

Daniela Florina Iov