Pentru a începe noul an școlar cu zâmbetul pe buze și pentru a avea succes, toți copiii din parohia noastră au venit în perioada 8-10 septembrie 2017, pentru a se bucura de campusul intitulat „Toamna împreună” și pentru a petrece câteva zile de neuitat.

În dimineața de vineri, 8 septembrie, copiii s-au bucurat de mișcare făcând bansuri alături de animatori și simpatizanți. După câteva jocuri la care toate lumea s-a distrat, copiii au aflat grupele la care au fost repartizați. Fiecare grupă a avut de realizat la atelierul său ceva reprezentativ pentru ei: steaguri, origami. După și mai multe jocuri de care nimeni nu s-a plictisit, toți copiii au participat la sfânta Liturghie, așteptând cu nerăbdare următoarea zi.

Sâmbătă, 9 septembrie, copiii au fost întâmpinați cu bansuri, mai apoi, urmând să afle că vom merge în Grădina Botanică unde i-au așteptat multe surprize. Deoarece vremea era de partea noastră distracția a fost și mai mare. Ajunși acolo fiecare copil a participat la diverse ateliere de jocuri. După ce au aflat regulile jocului CASINO, toți s-au împrăștiat la atelierul preferat. A fost o zi activă, iar acest lucru ne-a bucurat nespus de mult. Ziua s-a încheiat cu sfânta Liturghie la care am participat toți.

Duminică dimineață, 10 septembrie, toți copiii de toate vârstele s-au prezentat la biserică, la Liturghia copiilor de început de an școlar. Campusul acesta ne-a dat prilejul de a petrece câteva zile de toamnă împreună, de a forma noi prietenii și până la urmă de a ne distra împreună.

Ne-a făcut mare plăcere, celor de la parohie, văzând ca toți copiii au plecat cu zâmbetul pe buze spre noul an școlar. Îi vom aștepta în continuare pe copii la cateheze, la orele de religie, la mai multe jocuri și bineînțeles la întâlnirea cu Dumnezeu de duminică dimineață.

Fotografiile le puteți vizualiza aici.

Cristina Apostol