Sâmbătă, 24 martie 2018, tinerii parohiei noastre au fost foarte matinali și au venit la 8:30 în curtea bisericii pentru a putea petrece împreună, tineri și animatori, o zi de reculegere și pregătire pentru sărbătoarea Paștelui.

Ajunși la capela „Sfântul Ioan” din comuna Miroslava, unde am fost primiți cu multă bucurie de părintele Eduard Păduraru, am intrat cu toții în capelă, unde părintele Eugen de la parohia „Sf. Tereza a Pruncului Isus” a binevoit să ne ofere câteva momente de meditație particulară și spovadă, în timp ce părintele Pavel Martinaș ne povestea câteva lucruri despre capelă și despre programul zilei.

În continuare am avut parte de câteva cuvinte de meditație prin intermediul cărora părintele Pavel ne-a provocat să răspundem la întrebarea: care este scopul nostru pe pământ? Aici fiecare a încercat să răspundă cum a putut și cum a crezut mai bine, după care am continuat cu o dezbatere lungă dar interesantă pe această temă.

În program a urmat sfânta Liturghie, animată de cântece, iar apoi am ieșit la câteva poze de primăvară-iarnă și la o joacă cu zăpada.

Finalul zilei de reculegere s-a încheiat, iar la ora 14:00 am pornit cu toții spre casă, mai împăcați cu noi după o zi minunată, petrecută împreună.

Fotografiile le puteți vizualiza aici.