DSC04080

Sărbătoarea şi Ziua familiilor

Duminică, 27 decembrie 2009, în sărbătoarea Sfintei Familii, noi – tinerii şi copiii parohiei Sf. Anton – ne-am gândit să oferim în dar un spectacol de teatru, muzică şi dans celor care ne-au crescut şi cu care am crescut.

Sprijiniţi de către preoţii parohiei, am avut bucuria de a fi alături de familii, în special de acelea care au serbat 10, 25 sau 50 de ani de căsătorie.

Frumosul gest al oferirii florilor de la liturghie a fost urmat de cel al tinerilor, care, prin spectacolul realizat, am vrut să dăruim un buchet de urări călduroase fericiţilor sărbătoriţi. Nu a lipsit obişnuita scenetă de Crăciun susţinută de copiii din parohia noastră, o piesă de teatru, un dans popular si un recital de muzică, pregătite în cele mai mici amănunte de către tinerii parohiei.

La final, am servit un pahar de vin şi o prăjitură într-o atmosfera primitoare, iar sărbătoriţii vorbeau încă de pe acum de viitoarele aniversări. Nu ne ramâne decât să le uram mulţi ani fericiţi şi la cât mai multe astfel de evenimente!

Amalia Diac