Pornind de la tema sărbătorii „Redescoperim forţa, frumuseţea şi bucuria credinţei!” subliniată de motto-ul „Unde este credinţa voastră?” am început oficial, în ziua de duminică, 28 octombrie 2012, la nivel parohial Ziua Bucuriei!

 

Copii, membri ai Acțiunii Catolice a Copiilor (ACC), dar și animatorii împreună cu simpatizanții sprijiniți de părintele vicar, Ovidiu-Ciprian Solomon și părintele paroh, Alois Farțadi au participat la o zi dedicată în totalitate bucuriei. Cu ajutorul materialelor trimise de conducerea Acțiunii Catolice am reușit să aprofundăm cât mai bine tema și motto-ul zilei.

Pe lângă acestea, s-au desfășurat și activități cum ar fi jocuri, bansuri dar și diferite competiții, ce au pus pe primul loc în sufletul copiilor, în acele clipe, bucuria, manifestată evident prin multe zâmbete, care au consolidat legătura dintre animatorii ACC și copii. Ziua s-a încheiat cum nu se putea mai bine: cu un rozariu către Sfânta Fecioară Maria, Regina Rozariului.

Au fost într-adevăr momente de bucurie gustate din plin de copii și animatori, bucurie ce sperăm că a rămas în sufletul tuturor. Pentru toate acestea trebuie să-i mulțumim Domnului nostru Isus Cristos, cel mai bun prieten, cu ajutorul căruia am reușit să împărtășim bucuria adevarată!

 

Eduard Gherghelucă,

Vicepreşedinte ACC,

„Sfântul Anton de Padova”, Iaşi

[nggallery id=215]