HITACHI Digital CameraSâmbătă, 2 iunie 2012, în parohia noastră am sărbătorit ziua copilului. Un număr de 40 de copii, împreună cu animatorii şi preoţii au petrecut o după-amiază împreună, prin diverse activităţi. Tema acestei zile a fost „Isus e bucuria mea”.

Ne-am adunat de la ora 13.00 şi am început programul cu o rugăciune, am învăţat imnul zilei copilului la nivel diecezan de anul acesta „ISUS, BUCURIA MEA”, apoi animatorii au pregătit un moment artistic.

După aceste momente, ne-am împărţit în trei echipe Roşu, Albastru, Verde şi am dat start atelierelor. Aceste ateliere au constat în: compunerea a două strofe cu rime, cu ajutorul unor cuvinte date de animator, aruncarea de la o distanţă de un metru a trei mingi de tenis de câmp într-un coş, umplerea unei sticle cu apă, dar cu buretele care trecea prin mâna fiecărui coechipier şi constituirea unui tablou al bucuriei cu ajutorul unor imagini şi texte deja primite. Toate echipele s-au făcut remarcate la aceste ateliere, şi au primit punctaje pe măsura muncii.

A urmat apoi un concurs de dans, în care fiecare echipă a fost notată de juriu în funcţie cât de activi erau. Dar şi la această probă toate echipele s-au descurcat foarte bine. După această probă a urmat căutarea comorii. Fiecare echipă a avut de căutat prin curtea bisericii 29 de bileţele, iar la final, în funcţie de numărul de bileţele găsite au primit şi premiile.

La final, toţi participanţii au primit câte un corn, am făcut rugăciunea, am repetat imnul învăţat şi am făcut poza de grup.

Mulţumim lui Isus că ne-a dăruit o zi aşa frumoasă, tuturor copiilor pentru participare, mulţumim părinţilor, preoţilor din parohie şi animatorilor.

                                                                                            Diac Carmen-Cătălina

[nggallery id=202]