Pe data de 23 noiembrie 2019, în parohia noastră, animatorii și simpatizanții împreună cu preoții parohiei au pregătit cu mult drag un Carnaval al Sfinților care să îi pregătească pe copilași pentru postul Crăciunului, dar și să îi pună pe copii în temă cu sărbătoarea Toții Sfinții, celebrată în calendarul nostru pe data de 1 noiembrie.

Activitatea a început cu multă voie bună la ora 14 cu bansuri minunate și energice care i-au încălzit și i-au înveselit pe copilași pentru a putea trece cu brio de următoarele provocări. A urmat o mică scenetă pregătită de câțiva animatori și simpatizanți ai parohiei în care au prezentat viața unor sfinți apropiați lui Isus. Astfel copiii au aflat lucruri noi despre sfinții lor preferați. Apoi a urmat o împărțire pe grupe, copiii învățând de la o cabină magică să numere în greacă. Au urmat atelierele de lucru manual și experimente la care copiii s-au distrat, iar râsul lor colorat încălzea inimile oricui. Carnavalul s-a încheiat la ora 17 cu un bans, multe zâmbete și îmbrățișări pe care copiii cu recunoștință le-au oferit animatorilor.

Bucuria și energia celor mici i-au făcut pe toți cei care au organizat acest eveniment mândri de rezultatul minunat și de faptul că s-au meritat din plin toate zilele de muncă oferite organizării carnavalului pentru a primi în schimb zâmbetele și entuziasmul celor mici.

Fotografiile le puteți vizualiza aici.

Bianca Dogariu