Anul acesta campusul copiilor intitulat Dumnezeu – eroul nostru se va desfășura în mediul online în perioada 31 iulie-2 august 2020. Înscrierea se realizează până pe data de 26 iulie, completând formularul de aici.

Cum arată pentru noi un erou? În acest campus copiii îl vor cunoaște mai bine pe Dumnezeu și vor afla cum arată un erou având chipul și asemănarea Lui.

Îi provocăm de pe acum pe copii și pe părinți să își pregătească materiale ușor de găsit și de folosit pentru o machetă a eroului preferat. Fiecare machetă va avea o poveste în care copiii vor explica cu ce se ocupă eroul lor, ce super-puteri are, dacă stă într-un castel sau îi place să petreacă timpul în natură: la mare, la munte sau poate locuiește la oraș și are un loc de muncă, familie cu copii și animale de companie. Dar în primul rând eroul va avea un nume. Aceste machete vor fi analizate de un juriu și premiate duminică, 2 august, după liturghia de la ora 9. Urmăriți pagina noastră de facebook unde vă vom arăta mai multe idei.

Campusul va fi unul special pentru că vom avea bansuri în program, jocuri, lucru manual, vom participa la sfânta Liturghie online (vineri și sâmbătă), dar cel mai important este faptul că vom avea și cateheză. Dacă vă era dor de o întâlnire cu noi, acum este momentul potrivit să ne vedem și să ne bucurăm împreună.

Programul campusului va fi următorul:

Vineri, 31 iulie și sâmbătă, 1 august:
ora 16:00 – Bansuri
Rugăciunea de început
Cateheza
Lucru manual sau jocuri
Scurtă întâlnire pentru a discuta de evoluția machetelor
ora 18:00 – Sfânta Liturghie (online)
Anunțuri

Duminică, 2 august:
ora 9:00 – Sfânta Liturghie la biserică
ora 10:00 – Premierea machetelor