Pe data de 20 septembrie 2020, în parohia noastră, un grup de copilași s-au adunat în jurul altarului, pentru a-l primi, sub chipul pâinii și al vinului, pe Isus. După multe luni de pregătire, a venit momentul mult așteptat de toți. Emoțiile copiilor și ale părinților erau enorme, dar li se citea cu ușurință bucuria și entuziasmul pe chipurile lor.

Înainte de celebrare fiecare părinte și-a îmbrățișat copilul, l-a încurajat și i-au fost aproape în acest pas important. La sfânta Liturghie s-au rugat împreună ca cel mai bun prieten al copiilor, Isus, să le fie mereu aproape.

În ciuda distanțării sociale necesare, comunitatea a fost a fost alături de copilași, susținând cântările cu voci minunate, pline de bucurie și nostalgie aduse fiind de către chipurile copiilor ca de îngeri. Cu această ocazie mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestei sărbători frumoase.

Prezența iubirii lui Cristos față de noi, și-a făcut din nou apariția în această frumoasă sărbătoare ajutându-i pe copii într-un pas important din viața de creștin.

Fotografiile evenimentului le puteți vizualiza aici.

Bianca Dogariu