Duminică, 10 martie 2019, după Sfânta Liturghie de dimineață, copiii din parohia noastră au susținut un spectacol cu ocazia zilei de 8 martie. O zi specială pentru mame, dar și pentru toate doamnele și domnișoarele din comunitatea noastră.

Cei mici au pus în scenă melodii frumoase, precum: „Mama”, după melodia Elenei Gheorghe, „Mama doar mama” și „Cântecul acesta delicat”, întreaga Biserică răsunând de vocile firave, dar sigure și cristaline ale celor mai tineri dintre coriștii parohiei.

Momentele dintre melodii au fost completate de trei artiști care au recitat câteva poezii profunde și pătrunzătoare în care își exprimau dragostea față de cele mai importante femei din viețile lor. Publicul format din părinții copiilor, dar și alți membri ai comunității noastre au urmărit plini de emoție programul artistic realizat de către cei mici, în atmosfera sacră a lăcașului de cult precum și în sufletele celor prezenți simțindu-se razele de bucurie transmise de cântecele și poeziile recitate.

La sfârșitul momentului, copiii s-au dus mândri și plini de satisfacție la mămicile lor foarte emoționate și le-au strâns puternic în brațe manifestându-și încă o dată, dacă mai era nevoie, iubirea pe care o poartă în sufletele lor curate. Acest moment artistic a vrut să scoată în evidență importanța femeilor și, în special, a mamelor, în viața copiilor, precum și a tuturor celorlalți.

Fotografiile le puteți vizualiza aici.

Gabriela Moisii